
Menu
GENEROUS AND GOURMET
THE SPRING CARD
DISH 28 €
STARTER, MAIN COURSE, DESSERT €39
DRY OR WHITE CHEESE SUPPLEMENT €5 to €7
Entrées
La douzaine d'escargots de Bourgogne en persillade
L’œuf aux pleurotes façon Meurette
La rillette de saumon, gambas pochées et guacamole d’avocat et yuzu
Le tartare de bœuf Charolais façon thaï
Plats
Volaille de Bourgogne en deux cuissons, pommes de terre grenailles et pleurotes
Parmentier de canard à l’orange épicé
Ris de veau servi croustillant, pommes de terre grenailles et pleurotes
Sauce au porto
Supplément 5€
Noix de Saint Jacques, cromesquis de risotto, bisque de homard
Cheeses
Goat cheese plate
Bresse cream cheese
Desserts
Homemade frozen nougat
Rum baba
Mont Blanc log
Apple and salted caramel sweetness
CHILDREN'S MENU
SLATE
12 €
We start with
A poultry supreme with cream like my grandma Paulette used to make
with a garnish of the moment
Then
Cottage cheese or a scoop of ice cream
The daily menu at 18 €
served Monday to Friday only at lunchtime (except August)
Restaurant near Mâcon, in southern Burgundy, in Berzé-la-ville.