top of page
champignons.jpeg

Menu

GENEROUS AND GOURMET

THE SPRING CARD

DISH 28 €
STARTER, MAIN COURSE, DESSERT €39
DRY OR WHITE CHEESE SUPPLEMENT €5 to €7

Entrées

La douzaine d'escargots de Bourgogne en persillade

L’œuf aux pleurotes façon Meurette

La rillette de saumon, gambas pochées et guacamole d’avocat et yuzu

Le tartare de bœuf Charolais façon thaï

Plats

Volaille de Bourgogne en deux cuissons, pommes de terre grenailles et pleurotes

 

Parmentier de canard à l’orange épicé

 

Ris de veau servi croustillant, pommes de terre grenailles et pleurotes

Sauce au porto

Supplément 5€

 

Noix de Saint Jacques, cromesquis de risotto, bisque de homard

 

 

Cheeses

 

Goat cheese plate

 

Bresse cream cheese

 

 

 

Desserts

 

Homemade frozen nougat

 

Rum baba

 

Mont Blanc log

 

Apple and salted caramel sweetness

CHILDREN'S MENU

SLATE

12 €

We start with

A poultry supreme with cream like my grandma Paulette used to make

with a garnish of the moment

Then

Cottage cheese or a scoop of ice cream

The daily menu at 18 €

served Monday to Friday only at lunchtime  (except August)

Restaurant near Mâcon, in southern Burgundy, in Berzé-la-ville.

bottom of page